dimecres, 6 de novembre de 2013

Portal comercial d'Amposta

Llegeixo que la regidoria de Comerç i de Noves Tecnologies de l'Ajuntament d'Amposta ha presentat un projecte de futur portal comercial de la ciutat. D'entrada, segons la notícia, sembla que vagi a ser un directori d'empreses. Caldrà veure doncs, quin serà el valor afegit del portal perquè si simplement és un directori, crec que de valor afegit no en tindrà gaire. Avui dia les empreses potser més que pertànyer a un portal de la ciutat haurien de perseguir que quan algú cerqui a la xarxa informació d'un producte, d'un servei, sigui fàcil trobar-les. Haurien de perseguir de proporcionar alguna cosa que les diferenciés. Si al final has de tenir un directori d'empreses que ni aporten valor afegit ni preus atractius, poca cosa es pot fer. Així mateix, és més bona idea, penso, que s'associïn amb serveis, cada dia més presents, que a més de ser directoris d'empreses al voltant d'una activitat determinada, com la restauració, ofereixen serveis addicionals, tipus central de reserves, com ara reservar lloc al restaurant o encarregar el menjar ràpid perquè te'l portin a casa. Penso en aplicacions com Food2U o Restarium, per exemple.

Si a més el portal de l'Ajuntament és un servei de pagament, ha de ser molt interessant el servei que s'ofereix com per decidir-se a pagar per accediri-hi.

Creative Commons License + GNU FDL

1 comentari:

Anònim ha dit...

http://www.ampostacomercial.com/ l'ajuntament fa comerços electronics a les botigues del poble. vols mes valor afegit ??

qui ha fet la web ??