dilluns, 12 d’agost del 2013

Aniversari de Maria Jesús

Avui Maria Jesús fa anys. Per això, aquesta cançó que ens agrada tant als dos. T'estimo!
Creative Commons License + GNU FDL

divendres, 9 d’agost del 2013

#FestesAmposta2013

Ja arriben #FestesAmposta2013Comencen les Festes Majors d'Amposta 2013. Per segon any consecutiu acaben en divendres. Diuen que és per estalviar diners. No ho nego. El problema és agafar el programa de Festes i veure que la programació d'actes fora de programa de dissabte 17 i diumenge 18 -sobretot dissabte- és com la dels dies dins de programa, i a més veure que hi ha 3 dies extra de bous. A la pràctica són els mateixos dies de Festa, exceptuant que els dos dies extra no hi ha ball. La regidora de cultura i festes diu que la gent del poble accepta la reducció de dies. No sé, a mi no m'ha preguntat ningú i no sé si ha fet cap enquesta seriosa, exceptuant entre la gent afí.

Sí que crec encertat que el ball es faci com fa varis anys, a les antigues piscines. Fa més de ball de poble. Potser fins i tot el posaria a la plaça del Mercat. Això sí, les atraccions crec que queden massa lluny.

Sigui com sigui, tocar passar uns dies gaudint de les Festes, tocant amb la banda i descansant.

Bones Festes!

Creative Commons License + GNU FDL

dimecres, 7 d’agost del 2013

Un 10% menys de #sou #crisi

Abaixar salaris un 10% a Espanya. Aquesta és la recepta del FMI i del vicepresident de la Comissió Europea per crear ocupació. Llegeixes això i penses vàries coses.


  1. Per què l'FMI i la Comissió Europea, que l'han cagat tants cops, s'atreveixen a donar receptes per a crear ocupació?
  2. Un 10% de reducció? Per a qui, per a tothom? Qui ja ja tingut una reducció del 10% o més ha de patir encara un 10% més? A qui li farà més mal tenir un 10% menys de sou, als treballadors, als empresaris, als alts càrrecs, als càrrecs electes, als rics?
  3. El vicepresident europeu diu que els actors socials que no se sumin a l'acord de reduir els sous carregaran sobre les seves espatlles "els costos socials i humans derivats". Té consciència, tenen consciència a l'FMI i a la Comissió Europea amb el mal que s'ha fet ja fins ara, amb els costos socials i humans de la crisi que no van saber veure venir, i de les seves receptes fallides?
Com poden continuar parlant aquesta gent?


Creative Commons License + GNU FDL

dilluns, 5 d’agost del 2013

Preparatius de #FestesAmposta2013

Són reglamentaris aquests senyals?Divendres comencen les Festes d'Amposta. Fa uns dies que van començar ocupar-se places d'aparcament a l'av. de la Ràpita per deixar-hi les fustes de les barreres dels actes de bous. Avui s'han ocupat uns quants llocs més, bastants, amb les gàbies metàl·liques. Cal fer-ho amb tant de temps? No es poden preparar els carrers un parell de dies abans? Amposta avui dia és una ciutat amb molt de trànsit i sempre va bé tenir aparcament.

De passada, a la imatge adjunta es veu la senyalització que s'ha posat perquè els cotxes no aparquin avui a partir de les 13h. Senyals que es posen al principi de les places d'aparcament que, si no redueixes la marxa i, segons com, t'aproximes als senyals, no veus què hi diuen. Senyals que, tinc entès, no haurien de ser vàlids, perquè un paper enganxat sobre un senyal de prohibició d'aparcar no és cap dels senyals ni combinació d'aquests, de la normativa de circulació. Fins quin punt, aleshores, poden ser denunciats els conductors si no fan cas d'aquests senyals?

Creative Commons License + GNU FDL

dissabte, 3 d’agost del 2013

#Sèries

Unes quantes més a la llista d'interessants:


  • Tru Calling
  • The Listener
  • Threesome
  • Three Inches
  • Thorne
  • The Fall
  • The Cleaner
  • The Glades
  • Three Rivers
  • Necessary Roughness
  • Twisted


Creative Commons License + GNU FDL

#WWF #PDE Diumenge, 4 d'agost, a les 10h, a #Amposta


Creative Commons License + GNU FDL