dijous, 23 de març del 2006

Blocaires polítics

Avui LA MARFANTA publica una entrada sobre el nou bloc del regidor de l'Ajuntament de Tortosa i president del Consell Comarcal del Baix Ebre, el convergent Ferran Bel.

Potser el pioner entre els polítics, o si més no, el polític més actiu a la blocosfera catalana és Miquel Iceta, qui actualitza diàriament el seu espai a la xarxa. Dins del seu partit existeix una secció dedicada a la blocosfera socialista, dins de la qual podem trobar alguns polítics ebrencs: Joan Sabaté, Manel de la Vega i Ramon Espasa.

No he pogut trobar de forma ràpida blocs de cap altre polític de les Terres de l'Ebre. Aquests 4 que aquí teniu comparteixen una cosa. Tots estan ubicats a Blogger. L'activitat dels mateixos és poca, malgrat que no tots són prou antics per mesurar-la i generar aquesta conclusió. Ara cal veure si poc a poc es van introduint més polítics ebrencs a la blocosfera, si continuen deixant de banda un espai tan important com Internet, o si un cop tenen presència (vegeu el bloc de Joan Sabaté, per exemple), ja no hi tornen a escriure més.

1 comentari:

Pep Canício Querol ha dit...

Manel:

Llegint el teu blog, tot i no ser polític strictu sensu -en el fons tots ho som una mica-, m'he animat a crear el meu.

A veure si en vaig aprenent dels que en sabeu.

Ben cordialment,

Pep Canício