dilluns, 12 de febrer del 2007

Carrefour i Decathlon a Amposta

Segons informa la Revista Amposta la cadena de supermercats Carrefour voldria instal·lar-se a Amposta, al polígon de Tosses. Així mateix, la cadena de material esportiu Decathlon també tindria intenció de fer-ho. La informació de la revista no és molta però, a ningú no se li escapa que la instal·lació d'aquestes dues grans superfícies és important, tot i que no estarà exempta de polèmica. Per als consumidors es tracta de dues superfícies que faran més àmplia l'oferta i que, en alguns casos, aportaran preus més baixos. Per a les botigues de la ciutat potser això serà vist amb mals ulls, per les repercusions negatives que pot tenir per als seus negocis. Què trobeu vosaltres?

2 comentaris:

Jordi Arrufat ha dit...

Jo trobo que estem en un sistema de lliure mercat i que sens dubte jo prefereixo anar a comprar al Decathlon que a una petita botiga on ni la oferta ni els preus són comparables al Decathlon.

Ferran ha dit...

Evidentment per al petit comerç pot ser un canvi motl important per el que representa. El que està clar que la globalització arriba a la nostra ciutat.