dijous, 8 de febrer del 2007

El revolucionari Windows Vista


He sentit una falca, crec que del col·leccionable d'El País sobre Windows Vista. Un dels adjectius que li donen a la nova versió del sistema operatiu és revolucionari. La pregunta és si realment és un sistema operatiu revolucionari, radicalment diferent, trencador. Potser sí que ho és per als usuaris de Windows. Ara bé, per als usuaris de Mac OS X i GNU/Linux de revolucionari en té ben poc. Widgets/Desklets, cerca avançada, efectes gràfics, quantitat d'aplicatius disponibles de sèrie, un navegador d'Internet actualitzat i amb les mesures de seguretat al dia,... Són coses de les quals els usuaris que utilitzem Windows només per obligació ja en gaudim des de fa temps. És clar que sempre es pot fer cas del comercial de torn que ens explica com de bo és Windows i com endarrerits que van els altres.

4 comentaris:

Jacme ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Jacme ha dit...

Manel, pots esborrar l'últim codi del comentari anterior? gràcies!

Unknown ha dit...

T'he eliminat el comentari sencer. Hauràs de tornar-lo a escriure :(

Publicacions ha dit...

no passa re! gràcies!

pos dia que la última de la que m'he enterat del Vista és que les tipografies del tipus Type1 no funcionen amb el SO. I si has estat tant naïf de comprar la tipografia, i fer-ho sense la llicència per canviar-la d format, pos que te l'has de menjar en pataques...
Sort que la gent del meu ofici acostuma a treballar amb MacOs, i estes coses no passen (potser d'altres sí, però estes no!)

Salut!