divendres, 9 de novembre del 2007

Coses d'avui

No podria començar sense fer esment de la notícia del dia, la posada en llibertat dels tres membres de la companyia Girjet que romanien detinguts al Txad per l'assumpte de tràfic il·legal d'infants. Les tertúlies d'aquests dies a Catalunya i Espanya amb tota seguretat en algun moment o altre han tractat el tema, de la situació il·lògica -des de la llunyania- en què es trobava la tripulació. Sarkozy s'ha quedat sense un altre cop d'efecte...

L'altra notícia del dia són les declaracions ahir de Joan Rosell, president de Foment del Treball, donant el cop a la taula per dir que ja n'hi ha prou de la manca d'inversions a Catalunya i que a sobre se'ns critiqui per aquest tema. És curiós perquè aquest home crec recordar que quan governava Aznar no era tan dur. Benvingut al club dels catalans emprenyats. Sembla que si no ens toquen la butxaca no reaccionem.

Google ha obert aquesta setmana el domini Google.cat
i a la vegada ha fet tancar la pàgina de cerca en català que existia des de fa temps, la qual retornava els resultats sense prioritzar el castellà, google.ppcc.cat. És curiós, les sigles PPCC (Països Catalans) són, juntament amb les de Comissions Obreres, CCOO, excepcions a la norma catalana que diu que les sigles de noms en plural no dupliquen les lletres (TE per a Terres de l'Ebre).

Durant poc de temps va circular el rumor que el programa Redes, de La 2, desapareixia de la graella. Al final va quedar desmentit. Eduard Punset en treu conclusions al seu bloc.

La Frikipedia ha patit un dels mals de la xarxa. L'acció d'un usuari ha recaigut en el propietari del servei, qui ha vist com la sentència en ferm l'obliga a pagar 600 euros a la SGAE i les costes judicials.

Ahir Tele 5 va publicar un video en què els terroristes de l'11-M apuntaven l'Irak com causa dels atemptats de Madrid. El PP segur que continuarà el camí del seu líder espiritual, el que es dedica a escriure cartes a la joventut per prevenir-la dels mals del govern.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per cert, i com es que aquest video no apareix a la sentència de l'11-M?
No es tan important? No desmonta tota la teoría de la conspiració dels tabernícoles? Doncs jo no el veig per cap lloc a la sentència. Ni inclús la fiscal Olga "ValeYa" ha nombrat res al respecte...
Una altra cosa, aquest video ja va ser emitit per la televisió el 13 d'agost de 2005.
Qui van ser els ideòlegs de l'11-M?

Unknown ha dit...

Segons la notícia -segueix l'enllaç- el video forma part del sumari. Li hauries de preguntar al jutge per què no s'esmenta a la sentència. La sentència es pot recórrer. Si el PP està en contra ho pot fer. Encetar un judici posterior només té una interpretació per a mi. Continuar els rumors per fer-los arribar a les eleccions.