dimecres, 21 de novembre del 2007

Coses d'avui

Una de les notícies del dia ha estat el programa d'ahir a La 2, Tinc una pregunta per vostè, amb el president de la Generalitat, José Montilla. Vaig veure'n pocs minuts. Ho sento però, preferia veure Cuestión de sexo a Cuatro. El programa m'agrada però, al cap i a la fi acaba sent un programa on la gent pregunta, alguna gent fent afirmacions difoses per mitjans, altres no, i qui contesta intenta trampejar com pot i sortir-se'n. En vaig parlar ahir de com el president Montilla allò que no volia detallar més ho tallava elegantment i en paus.

L'altra notícia ha estat la conferència d'ahir d'Artur Mas, on va parlar del dret a decidir, plantejant el seu punt de vista de futur per a Catalunya i, entre altres coses, la convocatòria d'un referèndum si l'Estatut surt retallat del Tribunal Constitucional.

Ahir Esquerra culpava el PSC del fracàs de les propostes d'inversions per a l'any vinent a les Terres de l'Ebre, quedant-se diversos projectes sense contemplar.

El 15 de desembre les plataformes ebrenques surten al carrer. Tornen les mobilitzacions. Serà que qui mana desil·lusiona les persones... i no ho volen reconèixer.

El creuament d'acusacions i de denúncies entre associacions i SGAE omple la xarxa. Ja és trist que quan algú és denunciat contesti amb una altra denúncia.