dijous, 22 de novembre del 2007

Coses d'avui

Segons paraules d'ahir de la ministra de Foment, Espanya és l'enveja del món per la seva aposta pel tren d'alta velocitat. La ministra ha demostrat amb escreix que parla més del necessari i que ja està en plena campanya de promoció per a les eleccions. Una llàstima però, és així. Els mitjans han destacat l'enfrontament que va tenir ahir amb Joan Herrera, d'ICV, qui li va arribar a dir que no tenia vergonya per paraules seves minimitzant el problema de rodalies.

M'ha cridat l'atenció una notícia de Público sobre una iniciativa del centre Gran Via 2, de l'Hospitalet. Han instal·lat una sala amb sofàs, premsa i televisió per tal que qui no vulgui acompanyar la seva parella pel centre per cada una de les botigues, s'hi quedi a passar l'estona. La notícia duu per títol Un aparcamaridos para comprar sin prisas. Què en penseu?

Sembla que ha començat allò que s'anunciava sobre el final de la immunitat de Jacques Chirac i l'inici de les causes judicials contra ell. Ha estat imputat per suposat desviament de fons quan era alcalde de París.

Una immobiliària vol fer una illa artificial enfront de la costa valenciana. Sense entrar en la crítica, sorgeix aquests dies que es parla de Las Vegas als Monegros, un gran projecte urbanístic en una zona sense aigua.

Avui hem fet la segona jornada de plmontsià, per cert.

1 comentari:

Gustau Moreno ha dit...

Sobre això de l'aparcamaridos, que també m'ha fet gràcia, voldria comentar el cas de la botiga d'Stradivarius que tenim aquí a Tortosa. Els dissabtes a la tarda es veu una situació molt curiosa, ja que la vorera de l'avinguda de la Generalitat (que no és que siga molt ampla, precisament) s'omple de marits i nòvies que esperen resignats a què les seues companyes acabin de comprar. De vegades es fa difícil passar i tot!
Potser aquesta botiga també necessitaria un aparcamaridos.