dijous, 29 de novembre del 2007

Coses d'avui

Fa una estona he arribat de la darrera jornada de plmontsià, les jornades de programari lliure del Montsià. Unes jornades que han estat molt interessants, fetes amb carinyo i amb la col·laboració dels ajuntaments d'Amposta, La Sénia i Santa Bàrbara -per ordre alfabètic-.

Els usuaris de Gmail ja poden fer xat en grup. Fins ara un usuari només podia parlar amb un altre usuari a l'hora. Com en altres sistemes, i ja que la missatgeria de Gmail està basada en Jabber, era estrany no tenir aquesta funcionalitat. Google també ha estat notícia per la futura incorporació de puntuació per valorar els enllaços que retornen les cerques, a l'estil d'entorns com Menéame o Digg. Caldrà veure com afecta això al posicionament dels llocs web.

Després del clatellot del Tribunal Constitucional al darrer intent de recusació de magistrats per part del PP, ens diuen que aquesta va ser una iniciativa de Rajoy contra l'opinió dels dirigents del partit. Segur que això es perd en el vent, perquè és una cagadeta de res de Rajoy.

El president de l'Associació de Víctimes del Terrorisme (AVT), continua fent mal a la imatge de l'associació que presideix, reafirmant-se en l'opinió que Zapatero és un ambaixador d'ETA. La seva credibilitat, almenys per a mi, és nul·la. Algú que sembla que té més interès a tombar el govern actual que a cap altra cosa, hauria de ser rellevat en el càrrec. Alguns el lloen. Els mateixos que menyspreen i ridiculitzen una altra víctima, Pilar Manjón, mare d'un noi mort l'11-M però, que sembla que no està alineada amb els bons.

Per cert, si aneu a Barcelona, dissabte entra en vigor la limitació de velocitat a 80 Km/h. Ara sí que serà verda la ciutat comtal. O no...