dimarts, 27 de novembre del 2007

Mas, l'incoherent

El confidencial e-noticies fa memòria de la conversió identitària d'Artur Mas. Ja ho dic aquests dies que les iniciatives radicals d'Artur s'han de prendre amb precaució, perquè tan bon punt les defensa com les rebaixa. Igual que va defensar afferrissadament l'Estatut sortit del Parlament i després va rebaixar-lo amb Zapatero. Ara parla del dret a decidir, com si hagués esdevingut més independentista que Esquerra però, no acaba d'aclarir fins on arriba aquest dret a decidir.

Dissabte Mas vinent convida i repta els socialistes a manifestar-se per les infraestructures, les quals estan, efectivament en un estat pèsim, quan durant els anys que ell governava, quan les infraestructures estaven igual o pitjor que ara, no movia un dit per manifestar-se contra el govern de Madrid per la gestió. I no oblidem tampoc que Artur Mas, ara convertit en ciutadà de pancarta, fa ben pocs anys que estava a l'altre costat dels manifestants quan, per exemple, sortíem al carrer per rebutjar el PHN. Ho sento, és un tema recurrent però, qui aleshores no veia amb bons ulls aquestes manifestacions perquè ells deien fer el millor per Catalunya, no s'entén que ara actuïn de la forma que ho fan.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Manel, que quan estas al govern no et manifestis es normal, sinó mira a Montilla. Menys normal es manifestar-te estan al govern com IC i ERC com si la responsabilitat no anés en tu.
Però si els mateixos problemes que ara ens estan afectan en les infrastructures fossin perque hi ha un govern del PP a Madrid, no creus que tot el PSC en pesa estaria detràs la pancarta?
En política tots són incoherents.
I no val dir que les infrastructures estaven malament abans, perque que jo sapigue CIU no ha estat mai al govern de Madrid(donar suport no és esta al govern) i els transports depenents de la Generalitat funcionen correctament, o no? ara i abans.
I ojo que no vull defensar a CIU que ha perpetrat molts errors, però crec que en aquest cas no es del tot incoherent, o hi ha altres partits que ho són més.

Unknown ha dit...

Crec que CiU és incoherent, igual que ho és el PSC i el PSOE. És com aquesta falera del PP de sortir al carrer cada dos per tres quan abans menyspreava les manifestacions contra la seva política.

Anònim ha dit...

No he sentit en cap moment de la conferecia que Mas digui res d'independència.

Dret a decidir natros mateixos, els catalans, de tot lo que mos afecta: decidir dels nostres diners, decidir de com i quan fer les nostres inversions en infraestructures, decidir sobre el nostres col·legis... i fins i tot a decidir si volem o no la independència.

I tot això no necessariament passa per la independència d'Espanya.

Et recomano que escoltes bé el discurs, i no treguis conclusions pecaminoses i demogogues.

Per cert, abans els trens funcioneven, eren puntuals, i com sempre havien estat competència dels governs de Madrid.

Ara lo que es jutja és la mala gestió d'una situació, d'una forma tant mal feta que estem com tots ja sabem.

Unknown ha dit...

No estic opinant sobre el discurs. Estic expressant la confiança que em mereix Artur Mas. Parlar del dret a decidir, per cert, és una utilització molt subtil d'un concepte ambigu però, que molta gent entén com el camí cap a la independència. I això ho sap tothom.

Quant a demagògia. Abans els trens funcionaven és una afirmació agosarada. O no has anat amb tren fins ara o és que justament abans agafaves els trens puntuals i no coincidies mai amb els problemes de rodalies que jo mateix he patit durant anys, i amb el comfort i problemes dels regionals. Evidentment que amb l'AVE s'han agreujat però, la situació actual, no tan greu, es viu des de fa anys.

Ara els trens, objectivament, encara són competència de Madrid.

I no disculpo la ministra, la qual hauria de dimitir, vist com ha evolucionat el problema de rodalies i de l'AVE. I tampoc el PSOE, que no ha aturat les obres de l'AVE per primer posar en condicions la xarxa ferroviària catalana.

Però, hi ha qui parla i allò que diu ho l'has d'agafar amb pinces.

Anònim ha dit...

i que opines dels que alesores anava a les manifestacions i ara diu que no cal anar, o sigui els socialistes del PSOE-PSC? aquests són tant o més incoherents que els que tu critiques.

el tripartit demostra una vegada més que són tres partits, tres cervells (poc?), tres maneres d'entendre el país, etc. o sigue un desgavell com el que ja vam patir però ara ho intenten tapar més que aleshores quan anaven a les manifestacions

què li farem la política és així, oi?

Unknown ha dit...

A veure si m'explico, perquè sempre repeteixo el mateix. Tu has vist que defensi els partits que governen? Si llegeixes lo que escric i si em coneixes sabràs que sóc crític amb l'actitud dels partits que governen, incoherent amb aquella que tenien quan governava CiU. Per tant, si volies desacreditar lo que he escrit l'argument no et serveix. Per sort no depenc de la simpatia per un o altre partit per opinar sobre projectes que no m'agraden per al meu territori de forma oberta. I ho faig, almenys això penso.