dissabte, 1 de desembre del 2007

Coses d'avui

El diari El Punt publica que el govern de Deltebre ha decidit revocar el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Deltebre. Una de les polèmiques dels darrers dies acaba en marxa enrera, per l'oposició evident de massa gent, i amb el detonant d'una factura de 9000 euros signada pel director del POUM, presentada pel PP al darrer ple.

Avui els trens de rodalies tornen a la normalitat. Els mitjans no han incidit gaire en el fet que els trens regionals (ara de mitja distància) i els de llarg recorregut també passen a circular amb normalitat, doncs avui no s'ha de fer transbordament ni a Sant Vicenç ni a Martorell.

Hi ha expectació sobre la resposta ciutadana a la manifestació d'avui a Barcelona contra la situació de les infraestructures, del transport ferroviari concretament.

Ahir em vaig deixar de comentar una notícia sobre TV3. El PSC es va queixar ahir en la sessió de compareixença del director de la CCRTV, Joan Majó, del tractament envers el govern per part de TV3. En les crítiques Joan Ferran va arribar a qualificar TV3 d'antigovernamental. És estrany que no hagi hagut gaire enrenou sobre això.

Mentres el PP diu que a Catalunya es persegueix el castellà, ens trobem que la Unió Europea té a Catalunya com model del multilingüisme, de convivència de vàries llengües.

Per cert, avui hi ha l'assemblea de plataformes del territori a Tortosa.