dilluns, 3 de desembre del 2007

Coses d'avui

Avui l'actualitat ha anat prou plena. Ens despertàvem amb el reconeixement públic del president de Veneçuela, Hugo Chávez, de la derrota en el referèndum per aprovar el canvi constitucional. Els darrers dies el president veneçolà s'ha fet sentir als mitjans, després que el rei d'Espanya li demanés que callés, a la cimera Iberoamericana, amb les contínues peticions perquè el monarca es disculpi, i amb les darreres amenaces a Espanya, en cas que a les properes eleccions generals guanyi la dreta, és a dir, el PP.

Seguint amb votacions, a Rúsia Putin ha sortit victoriós a les eleccions legislatives, les quals no han tingut garanties suficients, segons els observadors de l'OSCE.

Catalunya continua amb la ressaca de la manifestació de dissabte
contra l'estat de les infraestructures. I els polítics, amb una gran dosi d'hipocresia i de cinisme alguns, han fet la seva pròpia anàlisi.

El Publiscopio d'aquest mes torna a donar bons resultats al PSOE de cara a les generals. Avui diu que la distància respecte del PP seria de 5,1 punts a favor, un 42,5% enfront d'un 37,4%. Com sempre, cal prendre's aquestes enquestes amb precaució, i més venint d'un diari que diríem que és d'esquerres.

En temes tecnològics, mentres que el 54% de les llars europees tenen accés a Internet, a Espanya només en tenen el 45%.

I acabant, si us interessa saber coses que es poden fer amb programari lliure, aquí teniu unes quantes pel·lícules creades amb aquest tipus de programari.