dimecres, 5 de desembre del 2007

Coses d'avui

Per començar una perla. El País té un article d'opinió sobre el locutor estrella de la COPE. Podeu jutjar vosaltres mateixos si aquesta opinió és justificada o no. El PP i la COPE penso que són grans culpables en el fet que quedi palesa la divisió social i política quant al terrorisme. Han traslladat els interessos electorals a la mobilització social, apropiant-se de reivindicacions i fent que perdin credibilitat i/o simpatia.

I ara la cara amable dels mitjans. En contraposició a la forma barroera de fer ràdio de Federico, la gent del Polònia -Minoria Absoluta- han estat premiats amb un premi Ondas.

Ha caigut un 30% el nombre d'habitatges iniciats a Catalunya. La comarca del Montsià es troba entre les comarques on més s'espera que es noti la caiguda de la construcció. La vivenda va malament. I els carburants també. Entre 8 i 9 euros més car omplir el dipòsit que fa un any.

Les altes de connexions ràpides a Internet, la banda ampla, han caigut un 25% respecte de l'any passat. Segons la notícia és una dada negativa. Espanya se situa en un 39% de llars amb banda ampla, enfront del 42% a Europa, el creixement de les altes és menor, i això, diu la notícia, fa que la distància amb respecte d'Europa sigui major. Però, el ministeri diu que el preu de l'ADSL no és major que a Europa...

Per cert, avui comença la Fira de Mostres d'Amposta, fins diumenge. Jo m'agafo pont, de feina i de bloc. No vol dir que no escrigui però, la cosa serà més lleugera.