divendres, 21 de desembre del 2007

Coses d'avui

Seré breu avui. Aquesta nit comencen dues setmanes de vacances o de vacances intermitents, depenent de cadascú. Les festes començaran pensant en la loteria de demà i també amb el clima preelectoral que des d'ahir ja regna a Espanya. Avui mateix llegim que Mas i Montilla no han arribat a cap acord en la reunió sobre diferents aspectes com finançament i infraestructures. Com es pot entendre d'alguns titulars, les eleccions marquen el calendari electoral català, per molt que es vulgui decidir des de Catalunya.

Hi haurà dos debats electorals entre Zapatero i Rajoy, el 25 de febrer i el 3 de març. El peix ja estarà tot venut però, és un element de campanya.

Mediterràdio és un nou canal de ràdio només a Internet dedicat la música i cultura mediterrànies, engegat per iCat fm. iCat fm, per cert, discrimina els usuaris de GNU/Linux rebent-los amb una primera pàgina dient-los que no compleixen els requeriments per veure els continguts del web i, a continuació els dóna l'opció d'accedir a la pàgina específica de GNU/Linux.