dimarts, 4 de desembre del 2007

Recollint la llavor sembrada

El PP durant aquesta legislatura ha sembrat llavor per a una gran varietat de plantes de l'odi. L'odi envers els catalans, per l'Estatut, l'odi envers els catalans, per la restitució dels papers espoliat pels franquistes, l'odi envers els perdedors de la Guerra Civil, per intentar restituir la seva memòria, l'odi envers les víctimes de l'11-M, per no combregar amb la teoria de la conspiració, l'odi envers el PSOE, per no veure la treva d'ETA amb els ulls del PP. I podríem seguir, segurament.

Ara el PP recull el fruit de l'odi sembrat. Potser no desitjaven ahir que algunes persones maleducades, ahir confonguessin un acte de respecte amb les darreres víctimes d'ETA amb un acte d'esbroncada als socialistes. Però, no ho van evitar. I van escridassar i insultar els socialistes que van reunir-se a Madrid per fer el silenci contra el terrorisme. Se n'haurien d'avergonyir, els individus que van trencar el silenci, i el PP, per l'estratègia que ha seguit durant la legislatura (i que no ha abandonat). O potser ja els va bé el resultat, una Espanya dividida entre PP i PSOE, una espanya polaritzada.

3 comentaris:

Robert Verge Monclús ha dit...

Felicitats per la nova imatge del Bloc.

EMILI NIETO ALCOVER ha dit...

Coincideixo amb Robert. La nova imatge m'agrada més. Els blogs amb fons negre o molt fosc són més carregosos de veure que els que tenen fons clars.

Pep Canício i Querol ha dit...

Discrepo afectuosament, ja se sap que sobre gustos ...

Ara bé: amb el nou format el teu bloc continua sent molt interessant.