dijous, 17 de gener del 2008

El PSC de Tarragona se surt amb la seva

M'he esperat però, com podeu veure-ho, el bloc La Via Augusta ja en parla. Lluïsa Lizárraga anirà de número 3 a la llista de Tarragona del PSC al Congrés dels Diputats. Això és un canvi respecte les anteriors eleccions generals, on ocupava el número 2, cosa que redueix la probabilitat que repeteixi com diputada ebrenca del PSC.

Com ja vaig dir en una altra entrada, és una evidència del fet que s'imposen les pretensions personals o centralistes enfront d'una postura més generosa, reflectint la futura divisió en vegueries de Catalunya. Crec humilment que s'equivoquen. Ara que no es parla del PHN, ara que l'Ebre ja no està a primera línia informativa, ara se'n pot prescindir...

CiU també deixa una ebrenca, Imma Juan, en el tercer lloc, pendent de saber la segona posició, designada per UDC. ERC tampoc té en les seves dues primeres posicions ningú de l'Ebre. Una mostra que els partits, en general, això de les vegueries ho han deixat de banda.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que no ha estat una qüestió de números sinó de persones. Si s'hagués proposat més gent i no ens haguessim tancat en una sola proposta, com han volgut alguns, potser ara estaríem parlant que a l'Ebre hi ha el número 2 i no el 3.

Anònim ha dit...

per a lo que ha fet la lizarraga, encara té massa amb el nº 3