divendres, 14 de març del 2008

Alarma per unes estaques vora el Segre

El Periódico publica una notícia on dóna testimoni d'unes estaques en finques de la Cerdanya properes al riu Segre, les quals podrien formar part del projecte de portar aigua del Segre a Barcelona.

Com declarava Manolo Tomàs, no perdem de vista que el canal Segarra-Garrigues té més probabilitat d'esdevenir un principi per al transvasament del Segre a Barcelona. Apunta Tomàs que es tracta d'un projecte que ja ve de l'època de Pujol.

Em pregunto si en aquest cas CiU estaria d'acord en fer allò que anomenarien un minitrasvasament del Segre a Barcelona a través del canal Segarra-Garrigues. Em pregunto si això ja ha estat als plans des dels inicis i el regadiu ha estat l'excusa. I el mateix dubte i patiment genera el Xerta-Sénia. La Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) ja fa temps que en parla d'aquests temes però, qui no l'escoltava abans ara tampoc ho fa, excepte per carregar contra el govern, i el govern sembla que veu en la PDE un moviment residual, subversiu, que fa nosa i poca cosa més.

DFD08

1 comentari:

Anònim ha dit...

no et preguntes que farien els altres i preguntat que fan i faran los del PSOE-PSC, que ja ho estan fent, pensant en portar l'aigua a Barcelona, intentant amagar-ho però no deixa de ser un TRANS-VA-SSA-MENT !!!

Encara resultarà que els de ciu no seran tant dolents com et pensaves i hauràs de tornarlos a votar!! perquè si has de confiar dels del PSC-PSOE vas apanyat. Segons lo teu amic Tomás "los socialistes han traicionat les terres de l'Ebre" amb aquests intents de transvassament!