dijous, 20 de març del 2008

Boicot als Jocs de Pequín

El conflicte a la Xina amb les protestes al Tibet està aixecant polseguera. Creixen les veus que demanen el boicot als Jocs Olímpics que s'hi han de celebrar aquest any. El president del Comitè Olímpic Internacional ha qualificat el boicot com una heretgia. I és que darrera d'uns jocs olímpics hi ha molts d'interessos que es veurien perjudicats. S'utilitza la hipocresia per demanar que no es faci boicot a un país que és tan o més irrespectuós amb els drets humans que la criminalitzada Cuba. Però, a la Xina els països capitalistes fan negoci, malgrat que és el país roig per excel·lència. A la Xina se li perdonen coses que no es perdonen a la Cuba castrista, pel simple fet de ser un gegant i aquella una formiga. És la hipocresia, el cinisme occidental. És la hipocresia per la qual un país que no es mereixia organitzar uns jocs olímpics està a punt d'inaugurar-los.

DFD08

1 comentari:

Eldarion ha dit...

Totalment d'acord, el que es jo no penso veure res dels Jocs repugnants aquests, on els crits d'alegria del public a la cerimonia inaugural ofegaran els crits de dolor dels torturats a les presons i camps de detencio xinesos, alguns molt a prop de l'estadi olimpic.
Vergonya pel COI i per tots els paisos que hi participen! Per sort, els catalans no ens hem de sentir avergonyits, perque no participem (no ens deixen).