dijous, 6 de març del 2008

Obra pública amb propaganda electoral

La imatge adjunta està feta a les obres que s'estan fent darrera del Museu del Montsià, corresponents al Centre d'Arts Visuals. L'altre dia comentava com alguns empresaris mostraven clarament la seva filiació o simpatia política posant publicitat electoral als seus negocis. És legítim.

Ara bé, no sé quanta legitimitat fer-ho quan l'empresari és constructor i l'obra on posa pancartes electorals d'un partit determinat -en aquest cas CiU- és una obra pública. És lògic que la tanca que envolta les obres del Centre d'Arts Visuals estigui folrada de pancartes perquè es voti CiU? Si això ho fes el PSC, Esquerra o Iniciativa, ho veurien bé, posarien el crit al cel, passarien els empresaris a formar part d'una llista negra? Jo al·lucino.


DFD08

3 comentaris:

Anònim ha dit...

de les teues paraules entenc que los socialistes teniu una llista negra, no?

en atres ocasions tu no estaves en politica als socialistes, també es feien coses com esta pregunta-ho. segu que les pancartes han donat un mun de vots a ciu

Unknown ha dit...

No, no conec que hi hagi cap llista negra. No siguem però, hipòcrites perquè tots sabem que aquestes coses passen -no parlo de casos concrets- però, que no poden demostrar-se. Em semblaria cínic que algú que sabés que hi ha llistes negres o favoritismes ho negués. Evidentment, estic segur que el silenci és la resposta.

Unknown ha dit...

Un altre comentari que et faig és sobre com, en comptes de parlar sobre el fet, fas interpretacions d'aspectes secundaris i assumeixes la normalitat del fet. Què penses que l'obra pública serveixi per patrocinar un partit determinat? El promotor no és el constructor sinó l'administració pública, amb la qual cosa no veig que tingui dret a posar publicitat electoral, i si en té, moralment és molt rebutjable.