dijous, 22 de maig del 2008

La canonada, sí o sí

En aquestes alçades sembla que el govern català vol continuar amb la canonada de la interconnexió, plogui o no plogui, hi hagi prou aigua embassada o no. Dos dels experts als quals el govern s'ha referit per justificar el projecte de transvasament, Pedro Arrojo i Narcís Prat, han opinat contra el manteniment del projecte d'interconnexió. Ara, sent conseqüent, qui els utilitzava per rebatre els contraris al transvasament, haurien d'escoltar-se'ls també. Seria lògic. Però, de moment sembla que la lògica no s'ha instal·lat en els nostres governants, malgrat que ara governen "els bons".

Si resulta que hi ha tanta o més aigua embassada que la que es va dir que calia per no fer la interconnexió, tirar endavant el projecte és una mostra de la mentida, de la falta de paraula de qui ens governa. És per això que tenim motius més que suficients per dir-nos la Catalunya enganyada. Ara bé, que realment és tota Catalunya l'enganyada i la torejada amb tantes propostes que han acabat per confluir en una d'única, el transvasament de l'Ebre a Barcelona, de totes totes.


Creative Commons License


Banner no als transvasaments

2 comentaris:

Unknown ha dit...

L'aigua es porta a Barcelona perquè políticament i econòmicament interesa. Mani qui mani, abans, ara i demà. Ningú no hi pot fer res per aturar-ho. Ni manifestacions, ni plantaformes, ni tècnics.

Si l'objectiu de tots aquests colectius és denunciar una manipulació de la informació i l'engany contínu, benvingut sigui. Però no crec que s'arribi a cap objectiu dels que persegeixen.

Crec que tothom es prou concient del que passa i perquè passa. Vivim en una socientat del capitalisme i cada cop més individulista. Aquests són els inconvenients de viure al primer món.

Anònim ha dit...

Nomes se sent enganayt aquell que sels havia cregut... abans

jo no