dijous, 10 de juliol del 2008

Arriba l'iPhone 3G


Demà arriba l'iPhone 3G a Espanya de la mà de Movistar. L'operadora ha posat en marxa un web especial per al producte: http://www.iphone.movistar.es. Allí es poden trobar els preus del telèfon, els quals varien segons se sigui particular o empresa, i segons quin tipus de contracte es triï. Així, el telèfon pot costar des de 0 euros fins 359 euros. El preu doncs, comparat amb altres telèfons que hi ha al mercat, seria molt interessant.

Però, el preu del telèfon va acompanyat d'altres condicions, les quals, si no ets una persona amb un volum de trucades i amb un tràfic de dades elevats, no són ja tan interessants. Així, obligatòriament cal contractar un mínim de 9 euros al mes de consum de trucades i 15 euros al mes de connexió a Internet. Aquesta modalitat seria la que dóna un preu més elevat del telèfon quedant en 259 euros (iPhone de 8GB) o 359 euros (16 GB). La connexió a Internet té un límit de 200 MB, a partir dels quals l'ample de banda es queda en 128 Kbps de baixada i 64 Kbps de pujada. No permet connectar-se a Internet des de l'ordinador.

Si es vol el mòbil gratis cal contractar un consum mínim de veu de 90 euros al mes i 25 euros de tarifa de connexió a Internet. El límit de 200 MB passa a ser 1 GB, a partir del qual l'ample de banda de la connexió baixa als nivells indicats abans.

Els preus són sense IVA.


Creative Commons License