dijous, 17 de juliol del 2008

Martinsa-Fadesa, una de tantes


Público destaca en una notícia sobre la postura mostrada pel ministre Solbes respecte la situació de Martinsa-Fadesa, que el seu president, Fernando Martín, va guanyar el 2007 més de 85 milions d'euros amb les seves altres empreses, més que tots els treballadors de Martinsa-Fadesa junts. No crec que sigui aquesta l'única gran empresa quins directius, mentres fan gent fora, mentres presenten expedients de regulació, tenen les butxaques plenes. És com aquells directius que es compren cotxe nou i car, i a la vegada demanen contenció de sous i sacrifici laboral.

Creative Commons License

2 comentaris:

Robert Bellaubí ha dit...

Manel, en aquest sentit tens raó! La majoria de promotores han fet molts diners aquests anys, i les mitjanes i grans han desviat molts diners a altres empreses i paraisos... Han anat molt fort, i al final ha possat el que sabiem tots.

El problema ve ara amb tota aquesta gent que anirà a l'atur i altres persones que s'han quedat "enganxades".

I una altra cosa, a veure qui ens ajudaria a natros si per qualsevol motiu aliè les nostres empreses comencessin a anar malament i no tinguessim per a anar pagant els deutes...

EMILI NIETO ALCOVER ha dit...

No hi ha rés a fer. TOTS els governs miren cap un altre costat quan els poderosos de veritat s'omplen fort les butxaques.

Si podeu, llegiu el llibre "Los Herederos del gran poder" de Juan Luis Galiacho. Sabreu de que va la cosa: Botín, Domecqs, Borbons, Entrecanales,etc....

Som una merdeta.