dilluns, 18 d’agost del 2008

Festes Majors 2008

Festes Majors Amposta 2008: AndròminesHe penjat les fotos que he fet d'actes als quals hem anat en aquestes Festes Majors d'Amposta 2008.Podeu veure imatges de les andròmines, de la trobada de gegants, del cosso iris i dels focs artificials. D'actes, a més d'aquests hem anat al concert de les bandes a la plaça de l'Ajuntament, i a la processó.

Com ja vaig dir fa uns dies, em sembla desencertat completament el canvi de dia del concert de les bandes. Quin motiu tan important va fer canviar el dia? Trenca la tradició, cosa tan important en altres casos a la nostra ciutat, fa que la banda que porta el cansament dels cercavila i del concert hagi de tocar el dia després encara, i a més el van fer coincidir amb un altre amb gran assistència, l'obra de teatre.

Vaig trobar en falta també l'actuació de jota de l'any passat. Pensava que tindria continuïtat i que podria esdevenir un acte tradicional en el futur, un acte de recuperació de la dansa del territori, i potser de potenciació de l'aparició de nous cantadors, ves a saber.

Creative Commons License