dimecres, 20 d’agost del 2008

Millores en la neteja d'Amposta

L'altre dia vaig veure pel carrer Josep Tarradellas una persona escombrant el carrer, acompanyada d'una escombra i d'un cabàs. Al cap de poc la premsa publicava la notícia que l'Ajuntament externalitza part del servei de neteja i atorga la concessió a una Unió Temporal d'Empreses (UTE), i que hi ha noves màquines per assistir la neteja. Dilluns, després del darrer dia de festes, aquestes màquines estaven netejant l'Avinguda de la Ràpita per eliminar les restes del cosso iris. Aquests dies podem veure com pels diferents barris de la ciutat hi ha persones amb bufadors i escombrant la ciutat. És una bona notícia. Sembla que comença la neteja seriosa de la ciutat. Crec que cal donar un vot de confiança a l'equip de govern i veure els resultats dins d'un temps.

Aprofitant, ara es podria abordar la neteja del parc dels Xiribechs, doncs tot i no estar acabat hi va molta gent a passejar animals, a passejar en família, a jugar, i allò està realment brut. Rates se'n poden veure fàcilment.

I, sense por de copiar idees, penso que el sistema de comunicació d'incidències a la via pública de Tortosa és una eina molt útil que aniria bé a la nostra ciutat.

Creative Commons License

1 comentari:

Doe ha dit...

Doncs de passada, que facin una bona neteja a la superficie de l'aigua del riu, ja que en determinades zones, dóna pena veure tant envàs, plàstic, llauna, algues, fustes i canyes... formant una plataforma que segur que podriar aguantar el pes d'un cotxe... si no s'afanyen igual es converteix en una barcassa natural. I veure la cara dels turistes i dels d'aquí quan observen el panorama... dóna ràbia, millor que es netegi.