dilluns, 25 d’agost del 2008

No tornarem als cinemes Amposta

No estàvem per tornar als cinemes d'Amposta després de comprovar recentment l'estat en què et trobes els lavabos i les sales quan hi vas. Però, ahir teníem ganes d'anar i vam donar-nos una altra oportunitat. Com era d'esperar, els lavabos feien la mateixa pudor de sempre i la sala bruta, com de costum. Crispetes pel terra, de forma generalitzada, un terra on t'enganxaves mentres caminaves i en aixecar-te del seient notaves que havies d'esforçar-te -l'altre dia relliscaves-. Mentres durava la pel·lícula, quan estiràvem les cames havíem d'esquivar les crispetes del terra i les postures no eren del tot còmodes.

Per més inri, la sala tenia un paper a l'entrada demanant la col·laboració dels clients i clientes perquè dipositin gots i ampolles a les papereres en sortir de la sala. Això és de sentit comú i em sembla bé però, és com si hi hagués un missatge de fons que digués que si la sala està bruta és culpa exclusiva de les persones que hi han estat. Però, la culpa és compartida. Torno a comparar-ho amb Roquetes. La neteja de les sales des de sempre ha superat la dels cinemes ampostins. I no és ser antiampostí sinó copsar uns fets que, com consumidor, tinc dret de comentar.

Creative Commons License

7 comentaris:

Unknown ha dit...

M'afegeixo a la teva reivindicació. Els cinemes d'Amposta fan pena, i no és d'ara sinó de fa molt temps. La veritat es que si pots escollir, val la pena anar a Tortosa, sense cap dubte.

parlador ha dit...

No cal ser tant exigent. Dissbte passat vaig estar-hi amb la meva filla i els cines no estaven com una patena, però, el seu nivel de neteja el vaig trobar acceptable. També cal dir que " de noche todos los gatos son pardos".
Comparar-los en los de Roquetes és una errada. Els cinemes d'Amposta, tenen més sales, més amplitut entre seients, més amplitut de seients, un aparcament molt millor,etc...
El que si s'ha de reclamar és un millor acondicionament i conservació del especte exterior del cine i de tosses en general.

Unknown ha dit...

Crec que tinc tot el dret de ser exigent. 6,50 euros per entrada són per ser exigent. Potser quan vas anar tu l'estat de la sala era acceptable però, ha de ser acceptable sempre, no només quan abans no ha hagut una sessió amb molta gent o amb gent que ha embrutat poc. Tothom paga l'entrada i tothom té dret de trobar-se la sala com cal.

Comparar-los amb els de Roquetes és lògic. No hi ha tantes sales, l'aparcament no és tan gran. Però, les butaques són prou còmodes -també et podria dir que no cal ser tan exigent-, i quan s'obre la sala abans s'han preocupat de fer una bona neteja.

Xavi ha dit...

En efecte la culpa és compartida. Crec que han de millorar dos coses:
1. El civisme de certa gent. Es veu que a casa deuen fer el mateix...
2. Les begudes, les CRISPETES, les gominoles i altres productes són negoci per l'empresa. I em costa, que representen una bona mosssegada. Que menys que mirin de mantindre-ho nét!! no?

Xavicinoscar ha dit...

Els cinemes d'Amposta superen en oferta i qualitat als de Roquetes. D'acord: els cines d'Amposta van com van, però no se'ls pot negar que els seients i l'arquitectura en general són millors que el seu híbrid roquetenc. A Roquetes et jugues una torticulis i mal de tot cada vegada que hi vas. Llàstima que hi hagi gent que converteix el tema en leterna rivalitat AMPOSTA-TORTOSA/ROQUETES... una llàstima. Jo com a Ampostí prefereixo, abans que els de Roquetes, anar als multicinemes de Benicarló. Ja podem omplir els cotxes de benzina si el tancament s'allarga...

Anònim ha dit...

Ola!

Jo soc una persona de les terres de l'ebre com totes les d'aqui i pos l'estat dels cinemes d'amposta no es k estiguen precissamen net, jo cada vegada que vaig surto morteta d'asco, l'altre dia vaix anar amb unes xancletes i se me kdaven apegades al terra quan caminava, molt asqueros, al bater directament paso d'anar, estan brut, pero weno normalment no vaig als baters public per aixo perqu tots pateixen de mateix pero el que diem de les sales si, estan molt brutes, estre seient i seient ia ian mil i una crispetes i damun kuan le van obrir, quan entraves obrien les llums i despues apagaven la mitat i para anar la pelicula totes , pos ara no, directamen kaun entres nomes hi ha la mitat de llum nomes per a no vore res del brut que esta tot, entres alli i te tens d'anar guian per les llumetes k ian al terra als ascalons xk sino caus, damun a les butaques molts de "brasos" estan trencats, jo si ho puc evitar no vaix als cinemes d'amposta. Perque pagar el que val k no es precisament vbarat para surtir en asco pos no. Adeu!

Anònim ha dit...

Hola!
és trist que hagi de passar algo així, perquè la gent expliqui les seves vivències...
Des del 1º dia que no compleixen la normativa i des del 1º dia que no tenen llicencia, davant d´això em sembla que qualsevol comentari pot arribar a ser anecdòtic;
Perquè enlloc d´entrar amb el joc etern Roquetes-Tortosa-Amposta-...... no entrem amb el joc de que hi ha una sèrie de polítics que ens foten lo pel i que ens porten venuts????
Com es possible que l´alcalde de la CAPITAL DEL MONTSIÀ, digui que no tenia constancia de què els multicinemes no tenien llicencia d´activitat, i que arrel d´això ens enterem que les moquetes no són ignifugues?????? totes les sales estan enmoquetades.... en moment de perill, de cap sala surt ningú viu...
algú s´ha plantejat aquest fet?????
Ningú s´adona de la catastrofe humana que hagués pogut haver?
Ningú s´adona que un ajuntament no pot dir, que no sap.....
Tan burros som?
ó és que ells tenen la cara forrada i cada cop ens ho demostren més??
Si la cartellera és actual, i les instal.lacions són les correctes, no m´importa pagar 6,5euros, però si a sobre te n´enteres que pagues per jugar-te-la.... ja no.
Si les butaques són comodes i veus que les instal.lacions estan netes i amb un manteniment correcte, no m´importa pagar 6,5 euros, però pagar per jugar-me la vida.... no.
I lo que fa més "gràcia", és com surten amb la cara ben alta, a tv comarques, per explicar el fet.... quan és algo que porten entremans des de fa 7 anys!!!!!!!!!