dijous, 4 de setembre del 2008

Tanquen els multicinemes d'Amposta

Segons informa l'ACN, els multicinemes Amposta tancaran el proper dilluns de forma indefinida fins regularitzar la seva situació doncs, segons la notícia, han estat funcionant durant 7 anys i mig sense llicència d'activitat.

És una mala notícia, sigui o no un establiment modèlic. Poder gaudir d'una programació estable i variada de cinema a la nostra ciutat és un privilegi, cosa que no treu que se la pugui criticar. Esperem que sigui un tancament curt. La pregunta és saber com un establiment pot estar 7 anys i mig treballant sense llicència?

Creative Commons License

3 comentaris:

ximo ha dit...

I l'altra pregunta, per a mi, seria:
Si, com diu l'agencia, s'actuat per denuncia d'algú, En aquests casos no es deuria d'actuar ofici i no esperar a rebre la denuncia de tercers?.
Una cosa es ( com sol passar)que s'obri un establiment sense tindre els papers a la ma, que es retarden per qüestions burocràtiques, i que ja estan concedits, i es fassi la vista una mica grossa. Peró mes de 7 anys?. Si hagués passat alguna desgracia als cinemes amb alguna víctima, l'alcalde també hauria pogut dir que no "en tenia constància de la situació", com diu ara?. Per una altra part, el Sr. Ripolles, empresari agressiu " donde los haya" a que juga?.

Anònim ha dit...

Lo millor no és que l'actual alcalde és qui abans, almenys fa uns anys, s'encarregava de les llicències?? ... per pensar-hi...
Més que res perquè em vaig trobar amb el cas d'un local que havia d'obrir i ell no tenia constància qeu els papers estessin enllestits. Ell en persona es va afanyar a venir a demanar-los... cosa, per altra banda, ben feta ja que era la seva faena.
Que ara digue que no en tenia constància...no m'acaba de convéncer!

Anònim ha dit...

Sí, fa uns 4 anys era ell l'encarregat a l'ajuntament del tema de llicències i demés...
És propi del càrrec de regidor de governació?? Això no ho sé...