divendres, 21 de novembre del 2008

El pont, per al maig del 2009

Obres de Pont Penjat d'AmpostaL'any que Amposta celebra el seu centenari com ciutat, no hem pogut celebrar-ho al voltant d'un dels símbols més destacats, com és el pont penjat. Es troba en obres des del 2007 i aquestes s'han endarrerit de forma considerable, fins el punt que acabaran més d'un any després del que s'havia dit. Segons es pot llegir a El Punt, fins el maig del 2009 no s'acabaran.

Creative Commons License

1 comentari:

Anònim ha dit...

l'actitut del ministerio de fomento, amb la magdalena alavarez al davant, es vergonyosa, si fa uns mesos i ara en l'actualitat els barcelonins van patir lo vergonyós servei de rodalies també culpa de maleni alvarez, els ampostins també estem patint l'ineptitud d'esta dona que no sap fer la seva faena. a més el govern de zapatero-psoe sen foten a la cara dels ampostins no donan respostes del nostre pon. l'estudi previa les obres que van fer el deure fer des de madrid i segur que van cobrar un paston per ferlo i mentre tots natros per anar a treballar hem de fer una gran volta perque lo pont no esta acabat. vergonós !!!!!

recordo que tenim a la diputada lizarraga del psc-psoe a madrid que es d'amposta i a mes es regodira a l'ajuntament. fa algo esta dona per acelerar les obres???