dilluns, 27 d’octubre del 2003

Com a Brussel·les (sobre la manifestació del 26-10-2003 a Tortosa)

Com a Brussel·les

Com a Brussel·les, la manifestació de Tortosa, la darrera abans de les eleccions catalanes, la que ens ha de fer recordar tres anys de vivències per reivindicar un PHN just, ha transcorregut sota un cel plujós i un dia fred. Aquell 9 de setembre de 2001 vam desplaçar-nos a la capital d'Europa, posant els nostres diners i el nostre temps lliure al servei de la lluita per una nova cultura de l'aigua. Aquest 26 d'octubre de 2003 hem acudit a Tortosa per reclamar el mateix i per recordar que volem un govern no transvasista a la Generalitat. Potser quantitativament n'érem pocs però, qualitativament n'érem molts. Un diumenge dedicat a les Terres de l'Ebre, a la nostra manera, des de fa tres anys, amb els indispensables Quicos per treure'ns el fred de sobre, i que han fet ballar fins i tot alguns periodistes que cobrien la notícia.

Diuen que la PDE està dividida, que s'ha radicalitzat, que s'ha polititzat. Normalment qui ho diu pertany a algun partit, si no s'amaga darrera d'algun pseudònim o directament darrera de l'anonimat de la xarxa. El fet és que sense paelles, sense autocars, sense circ, i sense publicitat que no sigui la que surt de les nostres butxaques, hem anat a Tortosa molta gent. Altres es quedaran a casa i aniran d'antitransvasistes, presumint de bloquejar el transvasament de 1050 hm3. Altres es quedaran a casa i ens voldran fer creure que hem de mirar pels diners del PIDE i no ens hem de queixar. Altres ens diran que hem de ser positius i abandonar el PHN d'una vegada. Però, que no és positiu que després de tres anys continuem vius?

dimarts, 14 d’octubre del 2003

Busco espai web

Estic buscant espai web amb capacitat per a PHP-Nuke, econòmic o gratuït. També estic considerant el fet de muntar un servidor propi. Tan bon punt ho tingui veureu canvis en alguns webs.

Primer missatge

Aquest és el primer missatge d'aquesta nova bitàcola. Espero que dins de poc estigui activa de veritat.