dilluns, 28 de març del 2011

Inauguracions, eleccions i talibans #municipals2011 #política

Les diferents inauguracions de l'Ajuntament de les darreres setmanes, culminades amb l'excés d'un espectacle multidisciplinar per inaugurar el parc dels Xiribecs, són una mostra que alguns alcaldes aprofiten qualsevol acte oficial per fer propaganda de partit. Estem acostumats que passi durant tota la legislatura però, abans de la precampanya això esdevé més freqüent.

Lloem el govern ampostí que ens arregla carrers -amb els diners del dolent ZP-, que ens fa un auditori, que ens fa un aparcament sota la plaça del Mercat, que acaba un parc que s'ha utilitzat en repetides campanyes electorals, que ... Lloem-lo, no sigui que els talibans de torn, com en tots els partits, ens ataquin. Perquè aquests talibans es caracteritzen per opinar malament del contrari o bé dels seus però, mai al contrari, no sigui que els facin pam-pam al culet. Els talibans exigeixen coherència a la gent d'altres partits però, no la practiquen. És clar, perquè el seu partit és perfecte, perquè es composa de membres d'una branca de la raça humana que és perfecta, que mai no s'equivoca.

Els talibans no parlen malament de projecte fallits o desaprofitats com la Ciutat Digital, de subvencions deixades perdre, com el finançament de les escoles de música, d'actituts comprensives envers el govern dels millors encara que siguin negatives per a la ciutat. Els talibans, si això ho fessin els altres, de fet quan eren els altres així ho feien, s'estriparien els vestits, es flagelarien, assenyalarien amb el dit la incoherència.

Són així els talibans, els talibans de la democràcia.

Creative Commons License + GNU FDL