dimecres, 12 d’octubre del 2005

Tiger amb X11, per fi

Això de fer les coses de passada ja ho té que allò evident se't passa per alt. Porto setmanes sense poder utilitzar alguns programes lliures amb Mac OS X Tiger perquè no tenia el programari X11 instal·lat. Finalment m'he mirat bé el disc d'instal·lació del sistema operatiu i allí hi havia un paquet de programari opcional d'on podia instal·lar-ho. Per què no ho havia vist abans? Gran pregunta. I la resposta: perquè no havia baixat la barra de desplaçament. Trist però, cert. Bé doncs, ara sí, a gaudir plenament.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

En general, es normal. Moltes vegades no veiem el que es més evident, allò que tenim davant nostre.

Saps d'algun web on descarregar programari que funcione amb les X11? Fa algun temps tenia (en un altre Mac) instal·lat el Gimp i ara no se ni d'on el vaig descarregar.

Gràcies.

Anònim ha dit...

I a més si baixaves el X11 que funcionava amb el panther no ho fa amb Tiger.

http://www.harecoded.com/2005/09/20/installing-x11-on-tiger

Albert.

Unknown ha dit...

Justament aquesta setmana he recollit un article que parla de programari lliure amb Mac OS X: Using open source software on Mac OS X.

El Gimp concretament pots descarregar-te'l per a Mac si vas al web del programa i mires l'enllaç que fa referència a Gimp amb Mac OS X.

També tens el projecte Fink, que et proporciona programari lliure existent amb GNU/Linux per utilitzar-lo amb Mac.

OpenOffice.org, Firefox, Thunderbird, Audacity, Inkscape, Gimp, Eclipse, Mono, NeoOffice, Adium, Cyberduck, Smultron, Ganttproject, Apache, PHP, MySQL, Mambo, eGroupware, ... són exemples de programari lliure que pots utilitzar perfectament amb Mac.

Anònim ha dit...

Gràcies, Manel.

Unknown ha dit...

a mi m'ha pasat el mateix, fins que no he trobat el teu post al google que no s'em ha acudit de baixar la barra xD