dimecres, 30 de març del 2011

El míting dels Xiribecs #Amposta #municipals2011

No vaig poder anar a la inauguració del Parc dels Xiribecs, tot i que no sé si hi hagués anat de poder-ho fer. Sobre la qualitat de l'espectable res a dir. Estic segur que va ser un gran espectacle i que va estar a l'alçada de l'ocasió. Sobre si era adient l'espectacle, se'n pot parlar.

Si naveguem per la xarxa una mica veurem que la inauguració podria haver costat al voltant dels 30.000 euros. Si parlem amb gent que hi era ens poden explicar que el discurs de l'alcalde era un míting de CiU i no un discurs inaugural, un míting on tot allò que s'ha fet al poble s'ha fet per i gràcies a ell, sense intervenció ni suport de ningú més.

Avui m'explicaven que els músics ampostins que van tocar a l'orquestra sota la batuta de Tomás Simón no van cobrar ni cinc, mentres que músics tortosins que van venir sí que van cobrar. O bé els músics ampostins cobraran en un futur o bé això és un greuge important, perquè ampostins o no, o cobra tothom o no cobra ningú, perquè l'esforç per preparar l'acte, l'esforç per tenir una formació musical adequada, s'ha de valorar, siguis o no de casa. I més quan tot plegat és un míting de CiU encobert amb una inauguració.


Creative Commons License + GNU FDL

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Home, si "va estar a l'alçada de l'ocasió" no crec que es pugui parlar sobre la idoneïtat de l'espectacle.

Unknown ha dit...

Es pot parlar de tot. De fet el bloc l'escric jo i parlo del que em sembla i penso el que penso. Igual que tu penses el que penses. Si això ho hagués fet un altre govern els mateixos que ara ho veuen bé estarien queixant-se.

Carlos Izquierdo ha dit...

El espectáculo de inauguración fue realmente bochornoso.
Desde la falta total de luz(no veremos un video o fotos en condiciones porque no se preocuparon de iluminar las zonas donde transcurría la acción), a lo largo del espectáculo fallaron todas las pantallas que había colocadas, y falló hasta el geiser, lo que confundió a la niña protagonista y al público.
Resulta verdaderamente vergonzoso que en éstos tiempos de crisis un ayuntamiento como el de Amposta haya gastado semejante millonada para rascar votos en las próximas elecciones inaugurando un parque, que paradógicamente, cualquiera de los niños que lo frecuentan, hubiese organizado mejor el evento.