dimarts, 5 d’abril del 2011

Assaig amb aires de propaganda electoral #municipals2011 #política #LaLiraAmpostina

Avui hem començat l'assaig i he vist que hi havia a l'auditori de La Lira en Santi Valldepérez amb la càmera i la Núria de Santiago. En començar l'assaig Santi ha començat a prendre imatges. Quan ha pujat a l'escenari amb la càmera el director ens ha comentat que allò era per l'Eva [Ruiz], la nova delegada del Departament d'Interior a les Terres de l'Ebre.

Abans de dir el que penso vull constatar que no tinc res contra cap de les tres persones que he esmentat. L'Eva la conec des de l'institut, sempre ens hem saludat, i la Núria i el Santi els conec menys però, diria que almenys com coneguts la relació és bona, independentment de quina ideologia tingui cadascú.

Ara bé, com deia, vull dir què en penso. Si ho interpreto bé, les imatges van destinades a una mena de video sobre la delegada d'Interior. I estem en període electoral. Fins ara no recordo cap video sobre cap delegada ni delegat de govern ampostí. Sigui com sigui, si això hagués passat amb el tripartit hauríem escoltat queixes pels fets -i si va ocórrer segur que les va haver-. En resum, he estat partícep sense ser avisat d'un acte de propaganda electoral, ni que sigui de forma indirecta. I crec que tenia dret de saber-ho, perquè de saber-ho potser no hauria anat a assajar. M'enteneu, no?

Anotació: Com que em puc equivocar i el video pot anar destinat a qualsevol altra finalitat privada, en aquest cas demano disculpes si la meva impressió no ha estat la correcta, i així reflectiré aquí la rectificació.

Creative Commons License + GNU FDL