diumenge, 24 de juliol del 2011

La #merda del parc infantil

Amposta: Parc infantil Prolongació Av. CatalunyaAquesta imatge del parc infantil de la prolongació de l'Av. Catalunya torna a recordar el mal manteniment que es fa d'algunes zones de jocs i de l'incivisme de les persones. El parc és a tocar d'uns contenidors, com ja he explicat alguns cops, cosa que fa que mentre els crios juguen oloren la pudor que desprenen. A més, la brossa deixada fora dels contenidors -que n'hi ha- de vegades arriba a l'interior del parc.

A més, podem trobar-hi brossa de diversos tipus. A la imatge, algú va buidar el cendre del seu cotxe i totes les burilles són al terra. A la font que hi ha al terra també va buidar algú el seu cendrer. Si mires els reflexos del sol, pots endevinar algun trosset de vidre. I a més, algun brut o bruta deixa que el gos entri a la zona de jocs i s'hi cagui, sense netejar la merda. I no seria el primer dia que hi ha gent fumant dins, quan se sap perfectament que no és permès.

A veure si algun dia es dignen a fer alguna cosa, com conscienciar la gent i si cal, sancionar, perquè sense sancions, sense rascar-se la butxaca, la gent no fa cas. I "oco", com diem per aquí baix.

Creative Commons License + GNU FDL