dimarts, 6 de desembre del 2011

Avui, #mercat de dimarts

Amposta: el mercat dels dimarts col·lapsa el GrauAvui, dia festiu, dimarts, a Amposta ha hagut mercat al carrer. Com cada dimarts puc veure com el carrer de mons pares queda tapat per les furgones dels paradistes. Al fons de la imatge es poden apreciar dues furgones en sentit contrari al del carrer, ocupant tot l'ample d'aquest. I no és l'únic carrer on passa. A més, en altres llocs com la plaça dels antics sequers de Carvallo em comenten mons pares molts cops i ho comentav avui amb un conegut, que també entren amb les furgones, malmetent la gespa.

Avui mon pare ha vist un pixant a la porta d'una casa. No seria el primer dia que acabat el mercat hi queda una caguerada humana al carrer i s'hi queda durant una setmana, perquè quan passen a netejar els carrers adjacents queden en segon pla.

A banda de les incomoditats, en cert grau assumibles, és bo tenir el mercat on es fa, amb un col·lapse important en alguns carrers, de cara a una possible emergència? Qui respondria en cas que passés alguna cosa? Per què no se cerquen alternatives, ara que Amposta és una ciutat més gran, no un poble menut? Per què no s'aprofita la zona de la Fira, on no es molesta tanta gent i els accessos són millors?

Creative Commons License + GNU FDL