divendres, 30 de desembre del 2011

Concert amb Luis Serrano Alarcón #LaLiraAmpostina

Avui divendres, 30 de desembre, celebrem el concert de cloenda del cicle de directors convidats de la Lira Ampostina del 2011, amb Luis Serrano Alarcón. Han estat dues setmanes d'assajos, d'assajos intensos i profitosos, treballant un repertori complex i interessant, un repertori digne del concert a la plaça de Festes Majors. Un concert quina segona part es composa d'obres del propi director, un compositor conegut per a La Lira. Intrata, Tramonto, Duende,...

Hem treballat molt, molt. A casa i a l'assaig. A consciència. I Luis ha posat les coses molt fàcils. Ens ha fet veure errors, vicis, ens ha donat indicacions per entendre i interpretar millor les obres, i sense faltar mai un somriure. I així es treballa a gust.

Acabem un any important per a la Lira. Enfront d'una situació econòmica complicada, la Societat ha reaccionat de forma exemplar. Ha estat un any de fites importants. Belmonte, un punt d'inflexió a la història de La Lira, tornava a ser una cita destacadíssima, presentada exitosament a Tortosa. El concert amb la participació de Joan Manuel Serrat, preparat amb poquíssim temps, i que va deixar poquíssim temps per al complex concert de Festes Majors. Els concerts tradicionals, el darrer dels quals fou el de Santa Cecília, i novament amb molt poc temps, un concert potent per acabar l'any.

Serà un final d'any dur però, agraït, cansat però, excitant, d'esforç però, de recompensa. Després de veure que en 6 assajos s'assoleix un nivell musical com el que s'ha assolit amb el repertori que tenim, no hi ha dubte que si volem podem, que amb treball i concentració es pot fer molt i més.

Feliç i musical 2012

Creative Commons License + GNU FDL