diumenge, 13 de gener del 2008

L'aigua que el Roina tira a la mar

Us imagineu CiU fent un anunci com el de Claro como el agua, el qual paga la Generalitat Valenciana per queixar-se per no tenir aigua de l'Ebre? Sembla que tenen el primer argument per copiar la idea. Via ebrencs he vist que Europa Press publica una notícia sobre un estudi dels enginyers industrials de Catalunya -imagino que es tracta del Col·legi corresponent- i el títol diu que el dèficit hídric de Catalunya representa menys de l'1% de l'aigua que el Roina aboca a la mar. També aposten els enginyers per la interconnexió de conques com una solució ràpida. Un grup de pressió més a favor dels que la demanen. Tornant al títol de la notícia, a veure si acabarem veient un anunci com aquell comparant els 20 gots d'aigua enfront d'un got, per fer veure l'aigua que aboca a la mar l'Ebre i la quantitat que proposava el transvasament del PP. O podem veure també aquella comparació en pujades de cabal del Roina contraposat a la fracció que representaria l'aigua que s'enviaria cap a Catalunya.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

què, fent demagògia no?
No és habitual en tu, però ara acabes de fer un exercici de demagògia embolicant a CiU en aquesta historieta que t'has muntat.

El més trist de tot és que els teus (socialistes tots) estan fent els possibles per portar aigua de l'Ebre o d'on sigui, cap a l'àrea metropolitana i tu calles sense dir-hi res al respecte. Mentre mareges la perdiu inventant coses que algú pot arribar a fer amb un got d'aigua.

Que venen eleccions potser?

Que potser s'ha de treure el fantasma del transvasament per fer temor a la gent?

Mala tàctica aquesta per guanyar unes eleccions que no teniu gens clares els socialistes. Què trist!

Un altre exercicis: imagineu-vos als socialistes catalans fent els possibles per portar aigua de l'Ebre (transvasaments camuflats de regadius, interconnexions encobertes, ...) i d'altres llocs (plantejament de barcos d'Almeria), ... cap a la gran Barcelona. Això no és demagògia, és la REALITAT!!

Unknown ha dit...

Demagògia? Confesso que no sóc bon escriptor i que això del sarcasme i de la ironia no se'm dóna gaire bé però, de demagògia res. Dues notícies del dia, relacionades quant al tema i relacionades intencionadament per mi. I crec que enllaçar una cosa amb l'altra és possible (un estudi sobre l'aigua del Roina que pot aprofitar CiU justament el dia que es publica per demanar aquest transvasament?).

D'altra banda, si tan sembla que em llegeixes, veuràs que no callo allò que penso sobre els projectes que poden comportar transvasaments -encoberts o no-. Però, potser això de recordar allò que llegeixes no és el teu fort.

Anònim ha dit...

Amb Manel podem no estar d'acord i de fet discrepem més d'una vegada però si alguna cosa no fa és demagògia, certament és dels pocs capàs de discrepar i denunciar projectes siguin de que siguin.El cert és que el tema de l'aigua s'utilitza malament , sense tolerància ni diàleg.Però la culpa no és de Manel.
Francesc Sancho