diumenge, 10 de gener del 2010

El dia 12 alguns deixarem de veure TV3

Des de fa ja molt de temps que tenim problemes per veure bé alguns canals de la TDT. Diria que són tots els canals de Televisió de Catalunya. A Amposta em consta que no som els únics que patim la TDT en comptes de gaudir-la. Des del web informatiu de la TDT la resposta a la pregunta per la mala qualitat venia a dir que era un problema del tècnic instal·lador i no de la cobertura i/o qualitat del senyal. El tècnic diu que no pot fer més del que fa, perquè el senyal que arriba és el que és. El resultat és que probablement el dia 12 alguns deixarem de veure TV3 regularment, gràcies a la TDT.

Creative Commons License + GNU FDL

5 comentaris:

Gustau Moreno ha dit...

A nivell tècnic encara es pot fer alguna cosa. Ara també teniu l'opció de rebre la TDT per via satèl·lit, que precisament solucionaria els problemes de cobertura dels canals de la Corporació. T'enviaré per mail un PDF en què hi ha una mica d'informació.

Unknown ha dit...

Gustau. Em queixo que després de tant de temps de fer propaganda de TDT, de fer que la gent compri descodificadors -i no són descodificadors a preu de TDT de proves-, arriba l'apagada analògica i els problemes continuen sent els mateixos.

La recepció via satèl·lit implica desembutxacar-se diners un altre cop, per fer que una instal·lació nova pugui veure la TDT? No em serveix de res.

Més malament no es podia fer. Molt de màrqueting però, els problemes existeixen des de fa massa temps.

Álvaro ha dit...

Manel, ahir vaig llegir aquesta entrada i semblava que ataquessis la tecnologia en comptes del millor o pitjor que se n'han sortit desplegant-la ("el dia 12 alguns deixarem de veure TV3 regularment, gràcies a la TDT"). Per sort, als comentaris queda clar què és el que t'emprenya.

Pensant en l'opció de TDT per satèl·lit, no crec que hagi de ser la solució per a una ciutat com Amposta.

Anònim ha dit...

Suposo que ja saps que la teva reclamació ha estat publicada a La Vanguardia.

Unknown ha dit...

Sí, i a El Punt.