dissabte, 23 de gener del 2010

Qui ha estat el primer ampostí del 2010 en realitat?

Llegia la Revista Amposta i em quedava una mica estranyat. Una notícia deia que l'alcalde d'Amposta havia anat a visitar el primer ampostí nascut aquest any, concretament nascut el dia 4 de gener a l'Hospital Comarcal d'Amposta. En canvi, si recordeu, el primer nadó ebrenc va nèixer a l'Hospital de Tortosa, l'1 de gener, i també és ampostí. És més, l'alcalde d'Amposta també el va anar a visitar.

Ho enteneu? Jo no. O sí. O és que només són ampostins els que nèixen pagant a l'Hospital Comarcal -cosa totalment respectable-?

Creative Commons License + GNU FDL

7 comentaris:

ximo ha dit...

Tot molt fàcil: Agafa capital, cocapital, immigració, Amposta, Tortosa, Ferrer i CIU ho possés a una coctelera i ho mescles, el que et sortira és la explicació.
Home, jo diria que la consideració d'Ampostí no ve per néixer a una clínica publica o privada, es per qüestió de geografia. No?
Seria bonic veure que hagués passat si la qui va tindre el fill el 4 d'aquest mes a l'hospital d'Amposta hagués estat una dona amb residencia a Tortosa.
Potser el problema s'acabaria si no ens agradessin tant les fotos i els "reconeixements" gratuïts i "mèrits" fortuïts.
Faltaria veure si inclús en alguna ocasió no s'ha fet de mes i de menys, també en això.

Anònim ha dit...

Sr. Zaera és tan ignorant i li agrada tant fer bandera anti-CIU que no sap que els parts a l'Hospital Comarcal també van pel "seguro"

Unknown ha dit...

Això m'ho hauràs d'explicar perquè, que jo sàpiga, i a més ho he llegit en declaracions del director a la revista Amposta, no és possible encara això que dius. Que jo sàpiga, i ho he pogut comprovar recentment, qui té seguretat social i va pel CatSalut, el seu hospital de referència per als parts és el de Tortosa.

Fes-me un esquema perquè entengui això que dius. I si estic equivocat m'alegraré d'estar-ho.

Anònim ha dit...

No tinc aquí datos "exactes" per a fer-li un esquema, però no tothom qui neix a Amposta va per la clínica, ho sé per familia. Lo que passa es que primer parla i despres ia rectificarem si convé, però primer ia l'amollem, total com ningú estarà per a rectificar-me...

Unknown ha dit...

Anar per la clínica no és anar pagant-se la quota de soci, a més de pagar la seguretat social com la majoria de treballadors? Si és així m'estàs confirmant que si vols tenir un fill via la sanitat pública, sense haver de pagar res més, ni que sigui amb una quota de soci de la clínica, d'una mútua, has d'anar a Tortosa. I això, et repeteixo, ho va dir també el director de l'Hospital Comarcal en una entrevista a la Revista Amposta. O han canviat molt les coses en pocs mesos o continua sent igual.

Jo, abans de dir això, ho he viscut per experiència i ho he preguntat. Així que això de parlar primer potser no és així. Alguns corren a titllar la gent d'ignorants i de ser anti-CiU quan no saben com rebatre arguments.

Anònim ha dit...

mmmmmm tinc dubtes "raonables" del que dius, i no he dit mai que "només" es pugui anar a neixer per la clinica, no em reinterpretis el que poso, no seria tan tonto de auto-contradir-me.

Unknown ha dit...

Revista Amposta. Primera quinzea d'octubre del 2009. Entrevista al Director de l'Hospital Comarcal, Dr. Saa. Diu que ara mateix poden nèixer a Amposta els fills de socis de la mútua i de la clínica. Per tant, com jo deia, naixements pagant, no aquells que van via seguretat social.