dilluns, 22 d’agost del 2011

Acaben #FestesMajorsAmposta2011, i els polítics a #Twitter

La Lira: darrer cercavila de FestesAhir es van acabar les Festes Majors d'Amposta d'aquest 2011. La Lira les vam cloure amb el darrer cercavila, a la tarda, amb la visita a un dels músics veterans, Víctor, i amb la benvinguda a un nou músic, per acabar amb la participació al Cosso Iris.

Durant aquesta setmana escriuré apunts sobre Festes Majors bàsicament, per sortir de la tònica habitual i gaudir d'uns quants dies sense seguir tant l'actualitat.

Però, abans, només comentar una notícia del diari ARA d'ahir. Explicaven que els polítics utilitzen Twitter per tal de recuperar part del prestigi perdut de la política els darrers anys. Com indiquen, hi ha exemples de polítics que escriuen a Twitter i interactuen amb la resta de persones que els envien missatges. Ara bé, hi ha sempre límits a les seves intervencions. Penso que mai no acaben de traspassar la barrera entre allò que marca la seva condició de polítics pertanyents a un partit i la proximitat de la qual alguns presumeixen sense presents a les xarxes socials. No seria el primer que mentre la conversa ha estat d'acord amb el polític, o no ha incidit en alguns punts de desacord, ha hagut debat, i quan no ha estat aixó el debat ha desaparegut.

Help those suffering in the Horn of Africa

1 comentari:

pqs ha dit...

De totes maneres, twitter té un problema estructural: els 140 caràcters. Així Twitter és un fals mitjà de conversa, ja que no es pot conversar, per escrit, amb missatges tan curts. Com a molt, es pot insultar, alabar o fer un pseudo-comentari. Res més. I, francament, m'estimo més que els que han d'administrar el país, no perdin el temps a les xarxes socials. M'estimaria més que es dediquessin al dia a dia de les seves administracions.