dilluns, 22 d’agost del 2011

#FestesMajorsAmposta2011 El ball

Amposta: recinte de ballAquest any les Festes han destacat, abans de començar, per la gratuïtat del ball i el trasllat del lloc on se celebrava aquests anys a l'aparcament on abans hi havia les antigues piscines. Com es veu a la imatge, el recinte estava delimitat amb canyes. No era un recinte obert. Potser per evitar que la gent hi anés amb les seves cadires i no pagués la cadira per asseure's dins.

El ball gratuït però, ni la cadira ni la taula ho eren. De fet, en el cas dels vestits de paper o del sopar "popular" calia pagar entrada.

No és que ens hagi enganyat el govern local, perquè ja es va dir que cadires i taules eren de pagament però, el titular principal deia que el ball era gratis. Una gratuïtat precària en diria.

De fet, sóc crític amb el sopar "popular" que ja es va fer l'any passat. Un sopar al qual només pots assistir si tens abonament o has comprat el corresponent tíquet no es pot presentar com "popular". Lluny queden els berenars populars del bou, eliminats amb l'excusa de les vaques boges i no recuperats amb diversos arguments. Ara se'ns ven una cosa per una altra. Però, la gent hi està d'acord, no?

Help those suffering in the Horn of Africa