dissabte, 13 d’agost del 2011

El rumor sobre el Ramadà a #Amposta #xenofòbia

Segons llegeixo a La Via Augusta, el rumor que havia escampat que els musulmans estan celebrant el Ramadà al pabelló de fires i que per això es fa el ball a les antigues piscines, i que és fals, l'està difonent amb uns pamflets el regidor de PxC a Amposta. Si això és cert s'està traspassant la llibertat d'expressió per fomentar la xenofòbia, un cop més, i amb impunitat. No pot ser que uns partits siguin mirats amb lupa a l'hora de concórrer a les eleccions i altres no tinguin gaires entrebancs per tirar endavant. No pot ser que algú difongui mentides que a més fomenten confrontació entre sectors de la societat i que no passi res de res.

Creative Commons License + GNU FDL

2 comentaris:

Jotabe ha dit...

Ja fa dies que em vaig esgarrifar en llegir un comentari especialment ( d'un tal Roger Arques ), dels molts xenòfobs i d'apologia del terror que hi al compte de Facebook de Jordi Casanova, regidor del PXC de Tortosa. S'hauria d'actuar d'ofici.
Per cert, Manuel, tu que entens del tema, el comentari que feia referencia concretament al pavelló d'Amposta, el vaig denunciar com ofensiu ( tal com diuen que pots fer ) i no he vist cap conseqüència. O es que no el troben ofensiu, o es que no saben de que va el tema.

Aquí el teniu, juntament a altres no menys racistes. No tots.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002435377359&ref=ts

Jotabe ha dit...

Aquesta és la dreça més exacta:

http://www.facebook.com/notes/jordi-casanova/comunicat-de-pxc-terres-de-lebre/10150257452973031