divendres, 29 de juny del 2012

El Fantasma de l'Òpera #LaLiraAmpostina

Avui és al dia de l'estrena. El Fantasma de l'òpera arriba a La Lira Ampostina. Al darrere molta feina. Feina que es veu i feina que no es veu. Ni els propis músics ens imaginem probablement la feina que ha implicat muntar un projecte com aquest. Sí que sabem que hem assajat molt, que hem estudiat molt, que hi ha una dificultat afegida com sempre que la banda toca amb algú més, ja sigui un o més solistes però, al darrere hi ha molta gent que ha treballat i a la qual és just agrair l'esforç.

El Fantasma de l'òpera és un musical preciós, amb una música bellíssima, que ens transporta a la història d'amor uns cops, i al terror altres. La història narrada, gràcies a la gran interpretació dels cantants, és una història que emociona. Es respira passió i la unió de música i veu en els punts àlgids de l'obra fins i tot se't pot fer un nus a la gola. Tot i això, hi ha espai per a l'humor. I a sobre, amb gent de casa.

Avui, abans de l'estrena ens podem felicitar d'haver assolit un altre cop un repte, pensat per ajudar l'Escola de música de La Lira però, també pensat per oferir quelcom no habitual i de qualitat a la gent del territori. Segur que serà un èxit.

Creative Commons License + GNU FDL