dissabte, 8 de setembre del 2012

#Google i #Amazon animen el mercat dels #tablets

En poc temps -a Espanya- s'ha animat el mercat de les tauletes o tablets. Primer Google, amb el Google Nexus 7 i ara Amazon, amb el Kindle Fire i Kindle Fire HD, presenten dues tauletes amb unes característiques molt interessants i un preu molt més baix que l'iPad d'Apple i també més baix que el Galaxy Tab 2 de Samsung.

El Google Nexus 7, amb 7", un processador de 4 nuclis de NVIDIA, Android 4.1, només càmera frontal, 1 GB de RAM i 8 GB o 16 GB de memòria interna, connexió sense fils (no 3G) i integració amb Google Play per accedir als diferents continguts de la botiga en línia de Google. Els preus, 199 € el model de 8 GB i 249 € el model de 16 GB.

L'Amazon Kindle Fire HD, amb 7", inclou so Dolby amb uns altaveus de dues vies incorporats, connexió sense fils (no 3G) de doble antena i doble banda, per poder navegar i reproduir continguts HD de forma més ràpida, integració amb la botiga Amazon, la qual inclou espai il·limitat al núvol Amazon per als continguts comprats, integra trucades amb Skype. El processador és de doble nucli. Té sortida HDMI per connectar-lo a la tele. La capacitat, 16 GB o 32 GB, amb un preu de 199 € i 249 €, respectivament. Una opció molt atractiva enfront del Google Nexus 7.

Creative Commons License + GNU FDL