dimecres, 10 d’octubre del 2012

#Micromecenatge de #LaLiraAmpostina a #Verkami

La Lira Ampostina ha estrenat avui el seu primer projecte de crowdfunding o micromecenatge utilitzant la plataforma Verkami. L'objectiu del projecte és assolir finançament per al cicle Amposta de Banda a Banda de l'any 2013, el qual arriba a la seva 12a edició. Durant 40 dies es poden fer aportacions. Cadascú pot fer l'aportació segons les seves possibilitats, triant entre 10, 20, 30, 50 i 100 euros, amb les corresponents recompenses en cada cas.

Justament ahir llegia que a Espanya el mecenatge cultural a través del micromecenatge té una taxa d'èxit del 75%. Amb la crisi i les successives retallades que afecten la cultura aquesta és una alternativa per aconseguir diners i tirar endavant iniciatives culturals, concretament musicals en el cas de La Lira. La música, segons la informació, és el tipus de projecte que més finançament demana via micromecenatge.

Tant de bo aquest sigui un altre projecte d'èxit i així l'any vinent es mantingui el cicle de concerts que La Lira organitza ja des de fa anys.

El projecte: Amposta de Banda a Banda 2013

 
Creative Commons License + GNU FDL