dijous, 17 de gener del 2008

Teveon obre un canal a Youtube

Com sabeu, quan va estrenar-se el canal de televisió per Internet ebrenc, Teveon, una de les coses que vaig comentar és que els videos que es mostren al web no es poden inserir en un bloc o altre lloc web pel fet que no ofereixen el codi que cal enganxar. També vaig comentar que no tenen un canal de subscripció (RSS/Atom) que permeti subscriure's amb un lector de canals i poder estar al dia de les novetats que publiquen.

La setmana passada vaig veure que els videos van acompanyats ara d'un enllaç per descarregar-se el fitxer en format MPEG-4. L'enllaç té una imatge on es pot llegir Podcast. Sabreu que no es tracta d'un podcast ni d'un videobloc pel fet que no hi ha encara un canal de subscripció que permeti utilitzar eines com iTunes o Miro per consultar els darrers videos publicats i descarregar-los.

Ara bé, avui Gustau Moreno ha publicat una entrada al seu bloc on, tot i no ser el tema central del text, comentava que Teveon ha obert un canal a Youtube, de forma que ja es poden incloure videos en els nostres blocs. El podeu trobar a http://www.youtube.com/teveonvideos. A sota teniu el relacionat amb la notícia de l'aparcament a la plaça del Mercat d'Amposta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!
Estic intentant obtenir una adreça electrònica de qui escriu Via Augusta. Li he d'explicar una cosa i no se com fer-ho. A la pàgina n osoc capça de trobar una adreça.
Veig que te "enllaçada" aquesta pàgina amb la seva, potser tens una adreça?
La meva adreça és jruiz@tinet.org

Gràcies

Joan

Unknown ha dit...

Posa-li un comentari al bloc. Potser et respongui. Prefereixo que la seva adreça te la doni la persona en qüestió.

Salut,

Manel