dimarts, 20 de gener del 2009

2 anys de govern d'Entesa

Dissabte ERC celebrarà a Tortosa els 2 anys de govern d'Entesa a Tortosa. No vull ser negatiu ni vull apuntar ERC per fer-ho. Si ho fes algun dels altres partits igualment en parlaria. Em sembla que és una celebració totalment innecessària. Celebrar 2 anys de govern com una gran fita històrica no té cap sentit. Ho hauria de celebrar el govern, no un partit del mateix, per començar però, a més, celebrar aquests 2 anys és com celebrar un fet insòlit, un esdeveniment memorable. I crec que formar govern, en aquestes alçades, no hauria de ser un fet tan assenylat.

Dos anys de govern es poden celebrar però, també cal fer autocrítica i repassar els problemes que ha hagut i que hi ha. I no s'han d'obviar aquells que corresponen a departaments que no pertanyen a ERC, perquè el govern és un equip de tres i els problemes i els èxits són de tots.

És el problema dels governs d'esquerres o només passa a Espanya i Catalunya, que les esquerres insisteixen a agitar els sentiments pensant-se que amb això ja està tothom content?

Creative Commons License

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Celebrar per celebrar...
Opinió personal: em sembla que no els queden gaires coses més a celebrar als d'Esquerra. Tampoc als d'iniciativa. Una llàstima.
Ja veurem com va.

Anònim ha dit...

el problema és que no hi ha gaire cosa a celebrar. cada dies surt una nova polèmica entre els membres del tripartit, quan no es barallen internament a un partit, el país està ensopit, els polítics no donen solucions, etc etc. aquí els únics que animen a la gent són els de Polònia gràcies als polítics mediocres que estan al Govern. Diuen que tenim el que ens mereixem, espero que en aquest cas no sigui cert, perquè ens mereixem més, molt més