dilluns, 16 de novembre del 2009

El gir espanyolista del País Basc

Tot i no poder veure's ni en pintura PSOE i PP van arribar a l'acord que va fer arribar per primer cop els socialistes al poder al País Basc. Hipocresia pura. El Parlament Basc vol que la selecció espanyola jugui al País Basc i també que hi arribi la Vuelta a España. Ara bé, PSOE i PP haurien de renunciar al concert econòmic, i així, tot i causar rebuig en gran part de la societat basca, serien coherents amb les seves idees. Mentrestant, coses com aquesta, amb una trascendència relativa, i amb poc risc de perdre vots, semblen més aviat mesures populistes -per a un sector de la societat- que altra cosa.

Creative Commons License + GNU FDL

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Això que no es poden veure ni en pintura s'hauria de veure. Em sembla més una comèdia per a tenir la gent entretinguda que una altra cosa.

Unknown ha dit...

Sí, igual que CiU i PSC.

Themistokles ha dit...

El més curiós és que aquests autoproclamats no-nacionalistes sempre diuen que això de seleccions, banderes, himnes i llengüa són temes que només preocupen a nacionalistes provincians, que ells només és dediquen a coses que interesen de debò a la gent. Quines coses de veure.