divendres, 12 de març del 2010

Dissenyador de plantilles de Blogger

Vista del dissenyador de plantilles
Blogger ha posat en marxa una nova funcionalitat, el dissenyador de plantilles, com anuncia el bloc de Blogger in Draft. Com es pot intuir és una funcionalitat de Blogger in Draft però, que acabarà formant part de qualsevol bloc.

Amb el dissenyador es pot modificar la plantilla actual del bloc, tot i que si és una plantilla de Blogger modificada o una plantilla no procedent de les que ofereix el servei per defecte, pot tenir elements que la facin no personalitzable per al dissenyador. Aleshores es pot optar per fer els canvis que es permetin o bé triar una plantilla de les que hi ha al dissenyador i fer-hi els canvis que es vulguin. Es pot triar plantilla (ha millorat molt la galeria), es pot canviar el fons (imatge, color), es pot canviar la distribució dels elements dins de la pàgina (sense columnes, dues columnes,...) i, en una opció de configuració avançada, es pot modificar l'estil dels diferents elements de la plantilla.
 Com comentari recomano l'ús de Blogger in Draft, per les millores que aporta respecte Blogger, ja que va incloent novetats interessants, com si fos un Labs per a Blogger i, a més, es pot configurar per defecte el compte de Blogger perquè sempre que s'hi entri es faci a Blogger in Draft i no a Blogger.

Creative Commons License + GNU FDL

2 comentaris:

Anònim ha dit...

de conya!

ximo ha dit...

Gracies per la informació, ahir ja vaig canviar l'aspecte del bloc. Efectivament, més i millors plantilles i fons.