dijous, 5 d’agost del 2010

Delta Sound Festival 2010

Està a punt de celebrar-se el Delta Sound Festival a la platja dels Eucaliptus. Val a dir que un festival així combrega molta gent i és molt atractiu, tot i ser una versió en petit de festivals molt més coneguts. Llegeixo avui que Costes no havia atorgat llicència per fer el festival perquè no es pot aparcar a la platja ni cobrar entrada. I ho veig correcte. Perquè l'Ajuntament d'Amposta i l'AMTE, amb la col·laboració "activa" de la Sala Metro -segons la notícia-, vulgui fer un festival, s'ha de permetre ocupar una platja que, a més és dins del Parc Natural del Delta de l'Ebre? El regidor de joventut -i DJ de la Sala Metro- es queixa a la notícia dels entrebancs i destaca -diria que en to irònic- que els hagin dit que es molesta la biodiversitat marina.

Pensava que la gent del Delta teníem molt en compte el paratge on vivim, pensava que els càrrecs electes havien de donar exemple prioritzant la conservació dels nostres espais naturals i no posant el crit al cel quan algú posa objeccions per anar contra aquesta conservació. De queixes n'hi ha contra el festival, com es pot llegir dins de la notícia. Empresaris i veïns de la urbanització Eucaliptus.

Faria bé l'Ajuntament d'haver intentat tenir unes actuacions de Festes Majors més a l'alçada des de fa anys en comptes d'organitzar un festival com aquest. Quan ens costa el festival, inclosa la mobilització de cossos de seguretat?

Creative Commons License + GNU FDL