dimecres, 22 de setembre del 2010

#28N #eleccions2010 Mas vol aprimar la Generalitat

Igual que parlar del poc que treballen i de les moltes vacances que té el professorat, és un discurs populista molt popular, insinuar que es vol reduir el nombre de funcionaris d'entrada segurament també és un discurs que funciona. Artur Mas ara promet que si governa reduirà un 20% l'Administració de la Generalitat. Aquesta reducció serà de càrrecs de confiança, personal eventual i organismes públics, segons he escoltat a la ràdio.

Puc estar d'acord, molt d'acord, que s'han d'eliminar càrrecs de confiança, tot i que en els governs en què va participar Mas, m'agradaria si aleshores ell trobava que n'eren massa o no, la gran quantitat que hi havia. Potser com que no hi havia crisi havíem d'aguantar mil i un càrrecs posats a dit amb sous elevats. De personal eventual caldria parlar-ne. Perquè el personal eventual és un terme molt genèric. Afectarà al personal eventual de centres sanitaris? S'eliminaran professionals sense plaça de l'educació? Com afectarà això al servei que ha de donar l'Administració? Quant a organismes, com en el cas dels càrrecs de confiança, podem coincidir-hi. Es creen molts organismes superflus, igual com dins de l'Administració hi ha massa càrrecs intermitjos en molts llocs que, si cobressin el seu sou segons la plaça que ocupen ens estalviaríem un bon grapat de diners.

Ja de passada Artur Mas podria explicar si eliminarà dietes, telefonia i Internet gratis per a càrrecs públics, per dir alguna cosa, i així ajudarà també a aprimar l'Administració. El problema de Mas, el problema de CiU, és que no han canviat tant les cares i, a mi, veure Mas, Puig o altres, presentant-se com un canvi doncs, què voleu que us digui, que no m'ho crec.

Creative Commons License + GNU FDL

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es un canvi en relació al que hi ha ara.
I la veritat Catalunya crec que va estar millor els 23 anys de CIU que els 7 anys de Tripartit

Joaquin ha dit...

Pos per mi la culpa de que no estesem com caldria, en part, la te el nacionalisme amb el seu malbaratament d'energies, i aquest, anterior anònim, si s'ha de fer cas al que ara pregona CIU no desapareixerà sinó que pot augmentar. O es que CIU, com SEMPRE, ens esta enganyant, i aplicarà el nacionalisme però el d'Unió?
Ah, i per estar millor en aquells 23 anys és a les nostres terres. Va home va...al menys tenim memòria.